Acarienii Pisici Tratamentul

Tratamentul ureche acarieni la pisici

Acarienii Pisici Tratamentul

ureche acarieni - o boala foarte frecvente la pisici și câini. De a contracta aceasta boala poate si pentru animale de companie. Uneori se poate vedea atunci când absolut pisica domestica nu lasă pereții apartamentului, în cazul în care într-un fel reuseste sa obtina capusa infectate. Parazit aduce în proprietari de case pot, de exemplu, pe talpa pantofului. Aproape întotdeauna o ureche acarianul se transmite de la pisica-mamă la puii.Acarienii urechii la pisici: simptome.

Luați în considerare principalele simptome ale prezenței plătică urechii la pisici:

  • Primul semn că ar trebui să atingă pe ideea că o acarieni pisica - un comportament animal agitat. Cat sau pisica începe în mod constant la zero, în spatele urechii, uneori, încercând să intre în partea din spate a labei sale, chiar și în ureche și, adesea, clătinînd din cap. Cu toate acestea, acest simptom poate fi un simptom inițial de otită medie, deci trebuie să înceapă să examineze animalele de companie pe.
  • Ureche acarianul infestarea poate rapid și practic, în primele două săptămâni de infecție se poate observa cu ochiul liber. Ia pisica în brațe, confort ei, și strângeți ușor ureche, astfel încât a fost vizibilă în mod clar în interiorul urechii. Prezența plăcii negru sau maro spune că pisica - căpușă. În cazuri foarte avansate, urechea este acoperită în cruste tipice, în care animalul este în mod constant încercarea de a alege deschis și se agită afară.


diagnostic precis poate livra un medic veterinar, a luat o răzuire de la ureche, și a examinat-o sub un microscop de conținut. Această procedură este în loc și nu ia mult timp.

Acarienii Pisici: tratament.

Tratați ureche acarieni la pisici și poate fi la domiciliu. magazine pentru animale de companie de azi au un sortiment de număr foarte mare de diferite fonduri. unele recomandări, deoarece este important să se observe Tratamentul incorect poate duce la surditate animalele de companie.

Ciclul de acarianului este de 21 de zile. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare pentru a aduce tratamentul să se încheie. animale de companie Adesea, proprietarii de animale de companie nu sunt tratate urechi suficient de lungi pentru a avea timp să moară, nu numai paraziți adulți, dar, de asemenea, cele care ies din ouă mai târziu, de la ouă stabilite.

Toate materialele de pe acest site nu pot fi reproduse sau utilizate în orice mod, fără a pune link-ul activ la pagina principală a site-ului Site-ul este despre casa si familia www.style7i.ru de lângă materialele utilizate.