Absența, întârziere urinare la pisici - - rase de animale de câini, pisici, pesti,

În cazul în care chiar și unul dintre aceste simptome se observă în animalele de companie - imediat la veterinar! retenție urinară prelungită duce la toxine intoxicații și moartea animalului. De la urinare întârziere de trei zile a ucis aproximativ 80% din animalele de companie.Pisici sindromul urologic

pisici Sindromul urologice sau USK este un grup de boli asociate cu diverse tulburări ale funcțiilor tractului urinar. retentia urinara este o caracteristică majoră a UCSC.

Factorii care contribuie la dezvoltarea sindromului urologic:

  • concentrație mare de magneziu in dieta, având ca rezultat cristalizarea sărurilor;
  • nesănătoase starea psiho-emoțională a stresului animalelor. Pentru pisici urbane, de exemplu, o mulțime de stres se deplasează la cabana.;
  • tava murdară care pur și simplu ignoră pisica;
  • infecții ale tractului urinar cu alcalinitatea totală a urinei;
  • cistita virale sau bacteriene, ceea ce duce la recidiva USK;
  • alimente de calitate scăzută, dieta incorectă. De exemplu, hrănirea frecvent pește; Consumul -reducerea de apă;
  • caracteristici de roci specifice;
  • obezitate.

Boala pisicile sunt mai predispuse decat pisicile. Acest lucru se datorează structurii anatomice a canalului urinar: la pisici este o lungă și îngustă.

Luați în considerare cele mai comune cauze:

1. răceli și boli infecțioase. Daca pisica este urinat sânge, poate că cistita. Provoca această boală bacteriană și infecții virale. Catalizatorul poate fi schimbările climatice, hipotermie și altele.


2. Fiind în sistemul urinar de cristale de sare, nisip, pietre, mucus in urolitiaza. Picăturile de sânge apar īntāmplări, atunci animalul nu poate urina deloc - exista un blocaj complet.
3. Rinichi. Urina are astfel o culoare plin de noroi. Simptome cum ar fi epuizarea, deshidratare, pierderea poftei de mâncare, sete, și, uneori, vărsături.
4. Stresul. În acest caz, retenția de urină pot fi tratate cu succes sedative.
5. atonie vezicii urinare, contractilitatea afectarea zidurile sale rupe ca urmare a prejudiciului sau hiperextensie.
6. Caracteristici anatomice ale tractului urinar, patologie renala.

7. Rar: o tumoare de leziuni ale coloanei vertebrale.

Absența, întârziere urinare la pisici - - rase de animale de câini, pisici, pesti,
tratament

In functie de etiologia bolii, simptomele clinice, precum și gradul de severitate al medicului veterinar pentru animale (și numai!) Este ales regim de tratament individual. Primele măsuri vor avea ca scop asigurarea fluxului de urina din vezica urinara. Medicul introduce un cateter special sau de a face o puncție a peretelui abdominal.

În cazurile severe, o intervenție chirurgicală este necesară. În cazul în care un blocaj urinar pisica a avut loc canal de mai multe ori, se efectuează intervenția chirurgicală pentru extinderea - perineostomy. După prima presare procedurile animal prescris de obicei preparate speciale administrate intravenos lichide pentru a elimina deshidratarea și eliminarea toxinelor. O parte obligatorie a tratamentului - terapia antibacteriană.

Animale de companie de ceva timp este în spital cu catetere, în cazul în care medicul monitorizează starea lui.

După ce a fost externat antibiotice numit, antispastice, medicul veterinar oferă consiliere cu privire la nutriție.