Abhazia pe harta lumii, unde este informația descriere fotografie Abhazia

Abhazia a aparținut mult timp în Georgia. Acum este un stat independent situat în Caucaz, de-a lungul coastei Marii Negre.

La fel ca toată zona Mării Negre, Abhazia are un climat favorabil pentru recreere, care, împreună cu mici ale prețurilor locuințelor, și infrastructura în curs de dezvoltare promovează afluxul de turiști.Dar nu numai vacanță pe plajă face Abhazia atractivă pentru călători. Dacă vă apuca de treabă mai adânc în poveste, se dovedește că o lungă perioadă de timp în urmă pe teritoriul actualului Abhazia a aparținut grecilor, iar orașele existente în prezent, cum ar fi Sukhum, Pitsunda și Ochamchira, au nume complet diferite. moștenirea greacă a sihpor în mod semnificativ pe ruinele rămase ale orașelor antice.

În Evul Mediu Abhazia capturat Imperiul Bizantin, care a avut un impact enorm asupra locuitorilor locale: de acum religia oficială a creștinismului a fost proclamată aici. Ca urmare, în statul a început să apară biserici creștine. Abhazia experimentat rudiment al religiei creștine, care în cele din urmă răspândit în întreaga lume.Suhumi - orașul principal al Abhaziei, construit pe site-ul staroygrecheskoy Dioskuriady. În plus față de capitala populare destinații turistice sunt Gagra, Novy Afon, Pitsunda și în alte orașe.

Cel mai faimos punct de reper și o parte din patrimoniul ortodox - Mănăstirea Athos. Manastirea este inconjurata de peisaje incredibile, care accentuează liniștea și seninătatea acestui loc sfânt. Cultivarea citrici din dealuri a crea atmosfera de paradis.

Există, de asemenea, acum o minune naturala a Abhaziei - New Athos Cave, uita-te la care oamenii vin din toată lumea. Și nu numai turiști obișnuiți, dar, turisti studiul speologi, care încă nu pierd interesul în acest loc uimitor.

Cave oferă o gamă largă de cercetare și contemplare, ca un imens diferite în mărime și frumusețe extraordinară.

Apropo, o altă atracție, create de natura Abhaziei - Lacul Riza, schimbări de apă în funcție de culoare otsezona.