A se vedea modul în care va arăta în 20 sau 30 de ani

Mă întreb ce s-ar fi arătat astfel de programe, dacă verificați pe ele imagini Sofii Rotaru. Computerul ar fi plutitoare! Foto: RIA Novosti true_kpru

Aici aveți doar câteva opțiuni.Mai târziu, a început să folosească chiar și unele departamente de poliție și a consiliilor școlare în campaniile împotriva fumatului. Chiar și televiziune efecte speciale rareori face fără utilizarea acestui program.

Pentru a-l utiliza, pur și simplu încărcați imaginea, alegeți o opțiune - un demo gratuit, plătit, pentru profesioniști - și așteptăm rezultatele. puteți adăuga „circumstanțe agravante“ speciale, cum ar fi fumatul, expunerea frecventă la soare, creștere în greutate, dacă se dorește - atunci persoana va varia în funcție de parametrii stabiliți. Personal asigurați-vă că: fiecare obicei prost - minus karma ta!

Dar programul Face de pensionare funcționează printr-un algoritm diferit - foloseste o camera web, care calculează modul în care va arăta la bătrânețe. Imediat a avertizat: de regulă, în vârsta de pensionare, oamenii nu arată așa cum au imaginat la o vârstă fragedă, așa. pregăti, în general.De ce aproape fiecare program de algoritm este pus fotoimbatranire, deși știu că oamenii nu știu acest termen și nu deranjează în mod special cu privire la aceasta? Faptul este că, dacă despre mecanismele de greutate, prejudiciul din tutun, și așa mai departe pentru o lungă perioadă de timp oamenii știu ce este despre faptul că soarele poate fi dăunător pentru epiderma, nimeni nu a crezut (exact opusul!). Cu toate acestea, acum bine stabilit că îmbătrânirea pielii este rezultatul a două procese diferite. internă (sau cronologică, kotororoe este dincolo de controlul dumneavoastră) și externe (care este fotoîmbătrânire).

Dar principala sursă de fotoimbatranire - este expunerea la soare. Care - să acorde o atenție! - persoana sub control al forței, spre deosebire de îmbătrânirea internă.

Din care încă mai depinde cum va creste aparent persoana in varsta sau asta?

* Dieta (nu la fel ca „orez“, numele Herbalife unele stele si alte si alte - si imaginea dietei umane pe tot parcursul vieții)

* Impactul asupra mediului și a substanțelor chimice