7 sfaturi pentru fotografii bune la documente

Se merge pe sedinta foto creativ undeva în sânul naturii, și acele fotografii pe care le avem de a face din necesitate, și anume pozele pentru documente oficiale. Aceste 3x4 monștri sau 3,5x4,5 (în funcție de tipul de document) poate frustra chiar si cele mai fata încrezătoare în sine, dar există mai multe modalități de reducere a efectelor negative cauzate de acestea!S-ar părea că nu sunt atât de des fotografiate pe documente. De exemplu, de 3 ori în viața sa pentru un pașaport (în cazul în care nu există nici o forță majoră) sau ori de câte ori vom depune documentele la ambasada pentru o viză. Dar chiar și în aceste cazuri rare, ne-ar dori să se uite ușor de recunoscut și chiar drăguț. Personal, am avut un caz în care prietenul meu și am făcut o viză pentru prima dată în Spania. Deci, pe fotografia mea în formularul de cerere de viză a transformat candidat Haggard capsunari ilegale, iar prietena sa transformat atât de luminos papusa, pictat, care este, de asemenea, greu de gând să se bucure de capodoperele lui Gaudi. În cele din urmă, amândoi ne-a chemat la un interviu și liniștitor aspectul nostru real, a emis încă o viză. Pentru a fi întâmplat ca jena, să profite de sfaturile noastre simple.

Gânduri de o plăcută

Cu iluminare și scurtare cu fotografii de pe documentele nu avem nimic de făcut. Și ne-a cerut să elimine de pe partea dreapta (pentru că modul în care facem cel mai bine), de asemenea, nu au de lucru. Dar încă mai puteți face - deci acest lucru este să se gândească atunci când se iau pe ceva plăcut. Un compliment neașteptat recent, filmul favorit, ședința de ieri, faptul că filmării pentru a merge la un loc frumos. gânduri plăcute face imediat ochii aprinde și provoca o, discret jumătate de zâmbet lumină.practicarea

Practica - toate noastre. Încercați să repetăm ​​în fața unei oglinzi este modul în care vă păstrați capul, ochii și expresia generală. Desigur, nu toate pot recrea complet înainte de aparatul de fotografiat, dar cel puțin a scăpa de speciile speriate și vânate, care este atât de des folosit pentru aceasta.

numai într-o stare de spirit buna

Când fotografiați ar trebui să fie confortabil. Dacă ați venit cu o durere de cap în pantofi incomode sau supărat din cauza petelor de pe noul strat, nu te poți ascunde complet emoții negative (desigur, dacă nu sunteți un actor profesionist). Trebuie să fii fotografiat într-o stare de spirit buna. Oricum, ia-o regulă de a face toate la starea de spirit buna. Așa cum se spune plin de umor: zâmbet, este tot enervant!

nu încordate

Fața pietros și ochii-farfurioară - care este rezultatul obișnuit al stresului nostru atunci când fotografiați. Relaxați-vă mușchii și nu încercați să ochi rotunzi, astfel încât acestea să obțină cât mai expresiv, aceasta va duce la efectul opus.

clipesc corect

De multe ori obiectivul camerei ne prinde cu jumătate închiși, „beat“ ochii faptul că nu putem doar clipi. Secretul este simplu - clipire
imediat înaintea clicului declanșatorului, apoi ochii pe fotografia va apărea în toată splendoarea sa.

O altă încercare

Nu se stabilească pentru fotografii pe care nu le plac. Încercați din nou, sau a alerga riscul de frustrant pentru a ajunge într-o fotografie sau un document de valoare, ca mine, „câștig“, campania pentru compararea a originalului cu o fotocopie de urât.

Principalul lucru - nu exagerati

Fată drăguță face make-up pentru filmare, amintiți-vă că, în acest caz, lucrul cel mai important - nu exagera. Lasă creionul de ochi in plus si ruj în stil vampa pentru filmare la o petrecere, și nu vă pe voi înșivă în lor de zi cu zi, minunat, puțin (accent pe cuvântul) glamorized imagine. Ei bine, atunci cine ar fi mândru de mama si bunica ta!

7 sfaturi pentru fotografii bune la documente