7 mod eficient de a deranja ex-prietena

Da, suntem umaniști, altruist, nobil, generos, nemstitelnye și oameni doar buni. Ca regulă generală. Dar, în regulile de ordine și trebuie să facă excepții ocazionale ale acestora. Și, uneori, o astfel de excepție sunt exproprierilor - fosta prietena, care, spre deosebire de sfatul psihologilor și prieteni înțelepți, vreau să nu fie lăsat în pace, ci dimpotrivă, enerva și ponervirovat. Mai ales - în cazul în care există ceva.de specialist logica de sex feminin

7 mod eficient de a deranja ex-prietena

Mai jos veti gasi o lista cu ceea ce este, de obicei, în special fetele enervant în comportamentul fosti iubiti. Ea pur și simplu nu-mi place:

1. Istorie Alternativă

2. deplasarea în centrul atenției

3. O întâlnire întâmplătoare

4. te Aranjate viața personală

* Desigur, incepand o familie ciuda fost - nu cea mai înțeleaptă decizie. Dar, dacă toate de la sine se va dezvolta în acest fel, efectul este uimitor.

5. Schimbarea pozitivă în tine

Desigur, atâta timp cât v-ați întâlnit fata în care nu sa triplat ceva. Sau poate chiar și o mulțime de lucruri. Și ea, așa cum a putut, împingându-te la schimbări pozitive (tunsoare, pierde in greutate, nu te mai comporta ca un kidalty nenorocit, ma uit la TV mai puțin și mai mult de călătorie, etc). Și tu în consecință, a rezistat și a rezistat, ca o pisică, care a târât pe castrarea sesiune. Ei bine, în cazul în care există un moment bun îndepărtat în cele din urmă cercel din ureche, du-te la cursuri de limba engleză, înregistrați-box pentru a merge la Bali - pe scurt, de a face toate lucrurile pe care fostul de la tine atât de așteptat - după separare. După ce a aflat despre cât de mult a schimbat viața ta și ai făcut-o, ar fi cu siguranță să se convingă pe sine că era ea doar meritul ei. Dar noua imagine se bucură, o presiune de relief, camere cu vedere la ocean, etc. nu este. Și acest lucru, crede-mă, el nu poate să nu enrage.

6. succesul și creșterea salariului dvs.

Fiecare femeie se crede un „lumina de ghidare“, „mascota“, „muza“ și speră că aceasta a fost sub îndrumarea ei strictă și participarea directă a omului va dezvălui potențialul său, va începe să câștige mii de fabulos, pentru a primi „Grammy“, etc. Și da, o rușine atunci când, ani mai târziu, el continuă să vegeteze nerecunoscut și prost plătite. Dar mult mai mult rușine, atunci când fostul - „un ratat și un prostănac, și ereditar“ - devine brusc un impuls, o creștere a salariului și statutul de „Descoperirea Anului“, la scurt timp după separare. Pun pariu ca ai auzit chiar și la celălalt capăt al orașului, cu unele măcinare și prăbușirea ronțăit sale interne de Feng Shui, atunci când se dovedește că a meritat să părăsească viața mizerabilă, deveniți brusc bogat și faimos.

7. sex ocazional cu tine

„Sexul și memoria vechi“ se obține de obicei, în cazul în care nu trist, este nuantat cu siguranta tonul liric minor. Asta, în general, este de înțeles că oamenii sunt iertate, acum, se pare, pentru totdeauna, și ocazii speciale, și să se distreze ca nr. Plus - toate de obicei iese accidental. Tu ridicați a scăzut, de exemplu, un snowboard, care vorbiți, apoi au fost acolo pe toți cei sentimental: „Vă amintiți ..“ - și aici, ești deja în pat, iar apoi vine etapa de jenă reciprocă și despărțiri șifonate.

Dacă doriți să îl enerveze pe fostul, acest scenariu ar trebui să fie evitate prin toate mijloacele. Ar trebui să se comporte ca și în cazul în care a decis să re-cuceri. Imaginați-vă că acest lucru nu este ultima dată dumneavoastră, iar al treilea, atunci când aveți nevoie de aceleași rasstaralas și de a lua-o în pat. Uita de un ton relaxat prietenos. Fii diabolic fermecător și elocvent. În conversație încercați să nu atingeți firele din trecut și vorbesc despre viitor - în cazul în care te duci în vacanță, unele perspective de carieră impetuos atrage șeful tău în fața ta așa cum vă gândiți să luați un tutore pentru italian. Cei mai puțin spus că totul se va potrivi cu modul în care ultima, cu atât mai bine. De fapt, sex ar fi bine să nu meargă la cineva din casa ta (pentru a evita asociațiile inutile), și la hotel. Oh, iar cireasa de pe tort - de a oferi micul dejun împreună (în loc de a apela în grabă un taxi și minciuna neconvingătoare despre faptul că mâine dimineață aveți o întâlnire importantă).De ce astfel de probleme, s-ar putea întreba? Iar faptul că, în nouă cazuri din zece seara-noapte dimineața zilei de un format similar ca fata accepta promisiunea de ceva mai mult. Un nou început în cadrul companiei cu noul tine. Între timp oblomno va găsi că ultima întâlnire a fost deja o săptămână, și de la tine și nu a existat nici un apel telefonic, nici SMS-uri, și nici măcar fotografia ei husky în dantelă lenjerie de corp.

Principalul lucru - să nu exagerăm și să înceapă să se gândească, „Poate că într-adevăr merită să încercați din nou?“ Și această situație este reală. După cum se știe, calea de la ură la dragoste - uimitor de scurtă durată.

Cel mai bun mod de a enerva fostul este de a dovedi că ești mai bine decât crezi că este. Dar, de asemenea, să-și dedice viața lui la ceea ce s-ar dovedi doar o prostie. Doar trebuie să încerce să trăiască o mai interesant, mai semnificativ. După ce a părăsit, vei avea suficient timp pentru ceea ce ar trebui să facă cultivarea. Deci, încercați să utilizați acest timp eficient. Cred că acest lucru este cel mai bun mod de a dovedi că ea și te că nu sunt la fel ca și gândesc la tine, că ești mai bine. Ea înțelege ce ea a făcut o greșeală, ai pierdut.

Un om decent ca o femeie care se respecta nu s-ar căuta răzbunare sau furie în mod specific uman, devenind persoana într-o poziție dificilă sau orice - un fel de cadru. Da, deși ca nu a renunțat la o fată sau un băiat, să - va fi pe conștiința ei și o pată pe reputația ei, iar locul este scăzut!
Am un prieten al cuplului, care în mod constant timp de mai mulți ani, petrece timpul și viața lor, faptul că „otrava unul pe altul în viață rândul său.“ În același timp, și unul și pe de altă parte, toate mijloacele sunt bune! Nu cred că de asta - m-am simtit mai fericit, dimpotrivă mi le - milă cu amabilitate, pentru că în cazul în care nu au petrecut pe „războiul“ unele cu altele de zeci de ani, au fost mult timp la fiecare fericire.

Asta-i drept, un bărbat adevărat atunci când el impune că nu respectă prietena lui din cauza a ceea ce ei au fost forțați să renunțe nu doar nu va face, acest om va înghiți pe care nemulțumirile ca un comprimat de stimulent va începe să se și toată lumea din jurul lui se schimbe pentru a dovedi personajiul semet că nu ar trebui să-și piardă credința și uita-te imediat pentru alte opțiuni promițătoare atunci când dintr-o dată tipul să se lase relaxeze. Din păcate, așa că am acceptat că ea alege un bărbat bazat pe scenariul general acceptat ar trebui să se ecranul frontal. Există unele radicale, dar își găsește în sensul modern al comparației. Pentru a avea un tip de multe fete el ar trebui să fie de cel puțin un atractiv, fermecător, cu simțul umorului educat, și cel mai important, în bani și că fata a avut o mulțime de tipi trebuie doar să aibă o creanță. Do. Deci, este vorba ca un om de discuție reală

De ce furie? dar dacă într-adevăr trebuie să - este mai bine să furie cu succes - pentru a cumpăra un apartament, casa de vacanta, se căsătorească cu o fată frumoasă, inteligentă, pentru a da naștere la o pereche de bune, copii smyshlonyh călătoresc în mod constant în diferite locuri ale planetei ca o familie, facand fotografii bune acolo - când sunteți cu schi de familie în Alpi, în Thailanda, pe plaja de la roșu mare - scufundări, de mers pe jos de-a lungul trasee montane de pe la Fontaine, o seară romantică în Praga, trasurica în deșert pe fundalul piramide de pe barca rafting pe Volga, în seara în jurul focului de tabără, petrece noaptea în corturi în otelyah- spa și așa mai departe - dar principalul lucru pe care nu-i un împrumut :)

se transformă foarte mult timp. Până când toate sunt îndeplinite și nimeni nu va deranja sau ea este o femeie în vârstă, cu marasmus senil și cele mai multe nu vor aminti cine am fost. Este mai rapid și mai eficient. Numai cel mai important lucru este nici o revenire.

Doar prezentare mai detaliată a anumitor elemente ale Arina.
Puncte demn, e la fel ca o arma pe vrăbii.
Viața este scurtă, și cheltui pe ceva pentru a deranja pe cineva - nu destul de rezonabil. Inclusiv cele mai eficiente metode de trolling. ))

Încearcă să îl enerveze pe fostul - este foarte ciudat. Pari să-l lase în trecut, dar, se pare, și a închis acolo, în cazul în care a decis pentru a obține un corp de vis doar pentru a enerva fostul. Poate că este acest lucru foarte detaliu a fost lipsește o să nu mai fie cățea bitchy și nu dau rupe relația ta. Am urmărit viața fostului inamic. Uneori, puteți accesa pagina și să se bucure, în cazul în care încă mai îndeplinește una sau unele nevândute sau supărat dacă viața ei a fost ajustat)

Asta nu ar fi deranjat trebuie să crească. Și anume îmbunătăți. Dacă cineva nu este mulțumit cu tine, ca un om, atunci problema nu este cu siguranță în ea și tu. Prin urmare, ar trebui să fiu tu și să nu-i. Și o întoarcere proces pentru revenire va înțelege că sunt în creștere și acesta este principalul criteriu.