6 Măști pentru strălucire părului acasă

Astăzi, se presupune că fata reală și femeia ar trebui să fie păr chic și lung. Ce înseamnă? Desigur, lungimea este o mică problemă, dar fire sănătoase cu strălucire și luciu - standardul de frumusețe.Prin urmare, multe dintre sexului frumos, uneori cheltui sume mari de bani pentru a cumpăra toate tipurile de produse chimice de uz casnic, sau du-te la un salon de înfrumusețare, în cazul în care câteva mii petrec o procedură scurtă pentru îngrijirea părului. Astăzi ne uităm la șase dintre cele mai bune masti interne pentru strălucire părului.

6 Măști pentru strălucire părului acasă

Sănătate și frumusețe bucle pot fi realizate în moduri mai puțin costisitoare. De exemplu, utilizarea improvizate componente necostisitoare pentru prepararea de măști de păr acasă. Acestea diferă în compoziția și metoda de utilizare. Fiecare dintre ele este proiectat pentru a obține un anumit efect pozitiv.

Rețete pentru măști de păr strălucitor

Măști, limpezire, versatile si potrivite pentru toate tipurile de păr. Singura diferență poate fi în bucle de culoare, deoarece uneori se adaugă la compoziția ingredientului particular nu este acceptabil pentru alte culori.

Tu ar trebui să facă, de asemenea, o clarificare în beneficiul ambelor măști de origine:

Prin folosirea măștilor nu cheltui bani în plus.

Vei ști exact compoziția și nu adaugă componenta la care este posibil să apară alergie.

In plus fata de a da strălucire părului, măști poate ajuta pentru a rezolva probleme suplimentare cu structura de bucle.

6 Măști pentru strălucire părului acasă

Prin urmare, veți avea cele mai bune retete pentru masti care transporta nu numai efectul benefic al unui luciu, dar, de asemenea, unele alte proprietăți pentru a îmbunătăți structura și aspectul general al bucle.

pentru strălucire și finețea de masca de par

Netezimea parului nu este atât de ușor pentru a da. De multe ori, șampoane convenționale astfel de efect nu se va realiza, și utilizarea serviciilor cosmetice în saloane de înfrumusețare nerentabilă. Puteți găsi o cale de ieșire din situația și să pregătească un amestec util, care va duce la structura firului de păr sănătos și de formă.

Pentru măștile nevoie de următoarele ingrediente:

  • gelatină - ca bază pentru determinarea dozei și luând o componentă lingura;
  • apă călduță - 20 ml;
  • balsam de par adecvat - 10 ml.

În primul rând avem nevoie pentru a dizolva gelatina in conformitate cu regulile. Este înmuiate în apă caldă și se amestecă bine pentru a evita formarea de noduli formate. Imediat după agitare se toarnă balsam. Se distribuie amestecul rezultat pe întreaga lungime și se lasă aproape o oră. În acest caz, se recomandă să se pună pe capul unui capac de plastic și înveliți-l cu un prosop mare.Aceasta masca pentru a da strălucire părului pot fi folosite în fiecare săptămână sau chiar de două ori în ultimele 7 zile, totul depinde de starea externă a părului. Condiția principală în prepararea acestui amestec - pentru a monitoriza cantitatea de balsam. Este folosit aici doar ca o mască de eliminare asistent pentru o spălare mai bună și ușoară.

pentru strălucire și masca de volum

pentru strălucire a masca parul inchis la culoare poate diferi în mod semnificativ în compoziția ingredientelor. De exemplu, volumul de clătire și șuvițele de lumină trebuie să fie componente mixte, cum ar fi două linguri de miere preîncălzite într-o baie de apă și o lingură de ulei de ricin. După amestecare, se aplică compoziția rădăcinilor și răspândit în cap. Lasă timp de 40 de minute și se clătește.

Daca fata are parul negru, este mai bine să se recurgă la prepararea unei astfel de compoziții, în care ingredientele ca benefice sunt cele doua linguri de pudra de cacao. Acesta este umplut cu lapte (1/4 cana), se încălzește până la dizolvarea completă de cacao. Adăugați în gălbenușul de ou si doua linguri de coniac. Amestecul se amesteca bine si se intinde pe toata lungimea parului, se lasă timp de o oră. Puteți ascunde capul cu un prosop. După un timp masca se spală off. Aceasta reteta se aplică numai la nuante inchise curl. Dacă doriți să picteze catenele luminoase pot fi utilizate cu condiția ca masca ca un colorant natural.

Masca strălucire și să consolideze

Unele instrumente pentru strălucire părului este atât de ușor să se pregătească care nu necesită pregătiri speciale. De exemplu, pentru a prepara o mască universal pentru a da strălucire părului și de a le întări, vă puteți folosind doar un singur ou. Luați un gălbenuș de ou și se amestecă cu o picătură de șampon care ti se potriveste. Se amestecă compoziția și se aplică pe radacinile firelor de par doar pe jumătate, care transportă un masaj cap mic. Clateste cu o parte a capului și să distribuie restul întreaga lungime. Structura ușor Lather părului, și apoi se clătește cu un balsam adecvat.

să strălucească și masca de creștere a părului

Utilizați aceleași gălbenușurile de ou pentru a da strălucire părului și de a stimula creșterea lor. Beat în gălbenușul de ou spumă două topesc separat într-o baie de apă timp de două linguri de miere. Se amestecă cele două componente pregătite. O parte a compoziției frecat în scalp, restul întinde pe întreaga lungime. Se lasă amestecul timp de o jumătate de oră, nu poate acoperi capul cu un prosop. Se clătește cu apă, fără utilizarea de șampon și balsam.

Masca pentru strălucire și catifelare

Retete măști poate conține utilizarea unui singur produs. Deci, pentru a da strălucire și moliciunea părului, puteți folosi smântână scăzut de grăsime sau de iaurt natural. fructe fără aditivi și arome. Aplicați produsul pe păr și se lasă timp de o jumătate de oră. Apoi se spală părul cu șampon și balsam potrivit pentru parul tau. (Alte masca smântână pentru păr)

De asemenea, puteți adăuga ulei de nucă de cocos crema de acru. Pe lingura de ulei necesita trei linguri de lapte produs. Amestecul este aplicat pe scalp și firele care cuprindeau un prosop și se lasă timp de o jumătate de oră. Apoi spălați cu șampon.

Masca strălucire și silkiness

reteta Masca pentru luciu și mătăsos include următoarele componente:

  • suc de aloe vera proaspete sau achiziționate într-o farmacie - 1 flacon;
  • 1 fiolă de vitamine B1, B2, B3, B6, B12;
  • balsam potrivit pentru second-hand tipul de par - 2 linguri.

Aceste vitamine pot fi achiziționate de peste tejghea fără prescripție medicală. Valoarea lor este destul de acceptabil pentru persoana medie. Toate componentele sunt amestecate în balsam, și aplicat pe par dupa samponare. Țineți acest tip de masca un sfert de oră și se spală cu apă caldă.

Comentarii privind aplicarea măștilor pentru strălucire

Ekaterina, în vârstă de 33 de ani

Acum doi ani, am început să observ pierderea parului. Am început să folosească măști cu yaytsom.Pryadi nu numai sa oprit în scădere, dar, de asemenea, îmbunătățit în mod semnificativ aspectul lor.

Tatiana, în vârstă de 23 de ani

Pentru păr moale, în plus față de masca, folosesc machiaj cu suc de lamaie. Un litru de apă fiartă caldă și o lingură de suc de lămâie. Se amestecă și se clătește părul după spălare principală. Par a lua stralucire si catifelare.