5 fapte despre beneficiile de pisici

5 fapte despre beneficiile de pisici

1. Cat ajută să facă față stresului, nevroza, singurătate și chiar depresie. Pisici - unice. Se poate prinde cu precizie starea de spirit proasta a stăpânului său, și de a ajuta a face față cu ea. feng shui Experții spun că reprezentanții familiei pisica curata camera de energie negativa. Acestea determină cu exactitate locurile nefavorabile în casă și în cazul în care fericit să stabilească o pisica, nu este recomandat pentru a pune în pat.2. Pisicile noastre au un efect terapeutic puternic. Există chiar și o tendință în medicina modernă „felinoterapiya“ (de la felis latine - pisica) „medici pufos“, care este angajată în studiul științific al metodelor de prevenire și tratare a diferitelor boli cu ajutorul Doar mângâind pisica, se poate normaliza ritmul cardiac, reduce tensiunea arteriala, scuti dureri de cap și disconfort la nivelul articulațiilor. Dar unele pisici pot fi numit un adevărat aparate de informare de energie. La urma urmei, ei inconfundabil se simt rău locul stăpânului său și du-te să-l în acest domeniu. Dar beneficiile de sănătate pot apărea atunci când o pisica se află în apropiere. Oamenii de știință susțin că persoanele care au o pisica la domiciliu, bolnavi de cinci ori mai frecvent decât altele.

3. efect curativ are pisica toarce, adică vibrațiile sonore ale unei anumite frecvențe. Acesta stimulează procesul de vindecare, accelerează vindecarea rănilor și chiar întărește sistemul imunitar. Oamenii de stiinta de la Institutul de studiu fauna din Carolina de Nord au descoperit că vibrațiile la o frecvență cuprinsă între 22 și 44 hertzi, care maraitul de fapt pisica, de a promova regenerarea celulelor. Și, ca urmare a unor vibrații sonore de impact ale acestei frecvențe crește densitatea osoasă, care promovează vindecarea mai rapidă a fracturii.4. Se crede că pisicile pedigree în vindecarea poate da cote omologilor lor pur sânge. Dar medicii pur sânge au o specializare îngustă. Deci, pisicile cu parul lung ajuta cu insomnie, depresie, iritabilitate si. Pisici pufositatea medie facilita fluxul de boli cardiovasculare. Un sfincsi cu parul scurt si ajuta in tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal. Interesant, unele pisici siameze au inexplicabil din punct de vedere științific, capacitatea de a ucide agenții patogeni care se acumulează în casă, și să trateze cu succes rece comune. De asemenea, nu există nici un consens cu privire la pisicile ce culoare mai bune în tratament. În America, cea mai „vindecare“ ia în considerare parul scurt „babe“, și aici, în Marea Britanie preferă să „blondele“. „Boys“ Cel mai bun doctor artrita si radiculite. Dar „fata“ este mai ușor să facă față cu boli de origine nervoasă. Și nu uitați că nu toate pisicile pot fi medici.

5. Sesiunea „koshkoterapii“ este posibilă numai dacă te iubesc cu adevarat prietenul tau blanos. Amintiți-vă că nu poți forța o pisica pentru a menține aproape de tine și de a face un tratament. Nici un folos de constrângere nu va. Pisica a trebuit să o facă ea însăși. Efectul terapeutic apare numai atunci când încrederea și un contact strâns între animal și proprietarul acesteia. Îmi place sincer pisica mea, trata cu blândețe și cu respect, și apoi la medicii trebuie să meargă mult mai puțin.

Justin Bieber - 18! (IMAGINI)

Paris Fashion Week: Ziua a doua

5 fapte despre beneficiile de pisici

Sezonul de afine de divertisment - urmeze tendința!

Headstand.Suport îmbunătăți sexul

5 fapte despre beneficiile de pisici

Citește pe HARPERSBAZAAR

5 fapte despre beneficiile de pisici

Wonder Woman sparge toate recordurile

5 fapte despre beneficiile de pisici

5 fapte despre beneficiile de pisici

HBO a prezentat trailer film despre Printesa Diana

5 fapte despre beneficiile de pisici