5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2019 (top 5)

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

Carrier pentru pisici și pisici care compania de a alege

Piața modernă oferă o mare varietate de diferite accesorii, concepute pentru a asigura confortul animalului de companie și proprietarul acesteia. Prin urmare, numărul de producători de toate aceste accesorii este destul de mult. Adoptarea parametrilor de calitate ai produsului pentru criteriul cheie, am ales câteva companii care au primit titlul de cel mai bun.Punem producătorii în ordine, începând cu cele mai remarcabile, cu punctul de vedere al cumpărătorului:

Fiecare dintre modelele perenosok prezentate mai jos pentru pisici are avantajele și dezavantajele sale. Alegerea în favoarea unui produs este în valoare de a face, nu este atât de mult în funcție de rangul producătorului, ci pe propriile lor scopuri, preferințe și caracteristici ale animalului.

sac de top-transportă pentru pisici

Geantă de transport - mare pentru transportul de companie de dimensiuni medii. Aceste produse sunt indispensabile în mișcările rare pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru ar putea fi o excursie la țară, vizitarea clinica veterinara, plimbarile non-durabile.

Nu este foarte convenabil de a utiliza acest sac în sezonul cald: tesatura densa sau din piele, din care produsul este cusut slab respirabil - animalele de companie devine foarte repede fierbinte. Prin urmare, o astfel de alegere este justificată cu utilizarea pe termen scurt ocazional, și lucruri noi pe scop.

, Cea clasica versiunea cea mai uimitoare - Bag-transportă Yami-Yami "Classic" (cu mânere reglabile)

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

saci Material - nylon. Produsul este reprezentat pe piata romaneasca trei modele. Variați dimensiunea și culorile produsului - există o opțiune care este potrivit pentru orice animal de companie.

Partea de jos a sac greu, nu se îndoaie sub greutatea animalului. Deschideți și închideți portabilitatea este posibilă cu ajutorul fulgerului. Produsul este furnizat pentru descompunerea completă și pliere într-o geantă compactă. Mânerele de pe punga poate fi ajustată în funcție de preferințele de înălțime și de proprietar. La Yami-Yami „clasice“ capete ale pereților există un reticul de încredere care este furnizat aici pentru a asigura o ventilație adecvată.

Printre avantajele produsului sa dovedit a fi următoarele caracteristici ale sale:

 • cost cu o schimbare democratică,
 • posibilitatea de pliere a pungii, compactitatea în depozitare;
 • Disponibilitatea mai multe dimensiuni, în funcție de mărimea animalului.

Printre modelul demn de remarcat deficiențe:

 • producând un material de rezistență relativ scăzută;
 • permeabilitate la umiditate.

Citiți mai multe evaluări ale clientilor, sac de acest fel a fost pe gustul lor. Mai ales a atras consumatorilor o varietate de modele și un preț mic.

Recunoscut ca cel mai de încredere-geantă de transport Darell Zoo-M „Classic“

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

Caracteristica cea mai valoroasă a produsului descris - rezistența și fiabilitatea acestuia. Acest fapt este asigurat de un cadru rigid și un fund rigid. Bag nu-și pierde forma, își păstrează aspectul atractiv vechi, chiar și după utilizare lungă perioadă de timp. Produsul poate îndrepta complet și pliați compact - suficient spațiu pentru depozitare transporta cu siguranta nu ia.

Material bunuri de fabricație - nylon jacard. În prezența producătorului 4 modele care diferă în mărime și ton. Finalizarea producătorului de a face o curea in plus pentru realizarea geanta pe umăr. Modelele difera in prezenta buzunare largi, spatioase. Fețele de capăt ale caracteristicii produsului grile, pentru a permite circulația aerului. În partea de jos a picioarelor care transportă sunt speciale în care punga rămâne stabilă.Remarcăm o serie de avantaje Darell Zoo-M „Classic“:

 • durabilitate, fiabilitate;
 • prezența buzunare incapatoare;
 • Disponibilitatea mai multe modele;
 • compact pentru depozitare.

Din transportă dezavantaje:

 • ventilație slabă - spun astfel încât unii cumpărători.

Opinia generală a consumatorilor cu privire la produs este pozitiv. Beneficiile prevalează în mod clar asupra dezavantajele produsului.

Cel mai bun suport din plastic pentru pisici

Cel mai bun plastic transporta animale de companie mici - Trendy „Wild World“ (cu o ușă din metal)

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

Unul dintre modele cele mai fiabile și durabile. Material Produs - material plastic eco-friendly. Produsul este remarcabil pentru cumpărător, datorită design-ul original.

inserții zabrele pe laturile containerului oferă excelente animale de ventilație. Contabilã echipat cu mâner de cauciuc, care nu este convenabil doar pentru forma, dar nu alunecă în mână maestru. Într-un astfel de container, animalul dvs. va fi confortabil și în siguranță. Ușă carcasă metalică este blocat în siguranță, cu un sistem de blocare - patru picioare prieten de oriunde nu va scăpa.

Trendy - o casa pe mobil pentru pisici, cu toate acestea, faptul că însăși animalul nu trebuie să cântărească mai mult de 5 kg.

proprietarii de pisici satisfăcuți remarcat o serie de beneficii:

 • ventilatie excelenta;
 • design durabil și confortabil;
 • blocare de bună calitate.

Din produs deficiențe pot fi identificate:

 • adecvarea transportă pentru a transporta numai pisici de talie mică.

Cei mai mulți utilizatori au răspuns la container într-un mod pozitiv. Mai ales cumparatori sa dovedit a gust de transport decor, precum și fiabilitatea.

Purtătorul mai elegant pentru pisici - PETLIFE CURVER (510x380x330 mm)

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

transport spațioasă permite animalului să-l găzdui într-o poziție confortabilă pentru el. Recipient din material plastic „presărat“ găuri prin care oxigenul este furnizat la pisica. Mâner de transport ușor - o garanție a manevrabilit fără probleme și montarea în interiorul mașinii. Clipuri de pe capacul carcasei produsului este închis în siguranță, împiedicând favorit universal de evacuare.

Din avantajele evidente ale modelului descris este de a oferi:

 • capacitate;
 • rezistența structurală;
 • soluție de design elegant;
 • ventilatie excelenta.

Acționează ca un minus:

 • Preț - care transportă rutier, în comparație cu produsele reprezentate la egal la egal pe piața românească.

Recenziile utilizatorilor din containerul de plastic este pozitiv. Mulți oameni nu observă deficiențele din produs.

Cel mai bun transportator pentru zborul într-un avion

O alegere excelentă pentru un zbor într-un avion cu un animal de companie mare - care transportă Stefanplast Gulliver 2 Delux (cu dverkoj de metal)

5 Cel mai bun perenosok pentru pisici - rating în 2017 (top 5)

Containerul este potrivit pentru transportul de pisici de mare. Produsul este pur și simplu indispensabil atunci când călătoresc cu avionul, mașina sau cu trenul. Aceasta este o clasa business reală pentru patru picioare prieten. Design fiabil asigură siguranța și confortul.

Fabricat din material plastic rezistent produs, este destul de dificil să se deformeze, ușor să se spele. Usa metalica de acces are un sistem de blocare. Produsul complet sunt pentru a prinde și castron, care poate fi fixat la ușa de acces. Găurile de pe laturile containerului asigură o ventilație de calitate excelentă. Pe panoul superior este prevăzut transportă un buzunar pentru obiecte mici și o fereastră. Găuri pe Stefanplast Gulliver 2 Delux de cabinet sunt prevăzute pentru centura de siguranță, care oferă atașament sigur transportă într-o mașină, avion sau tren.

produse de remarcat avantajele:

 • luminozitate (2 kg);
 • având deschideri pentru tragerea centurii de siguranță;
 • buzunar pentru obiecte mici;
 • ventilatie excelenta;
 • blocare bun.
 • consumatorii nu sunt găsite.

Cei mai mulți oameni sunt mulțumiți de produsul sa dovedit a fi. Cumpărători, cred că recipientul cel mai bun exemplu de valoare pentru bani.

Ce portabilitate pentru câini și pisici pentru a cumpăra

1. Daca nu sunt prea des lăsați casa în compania colegului său caudat, și numai ocazional vizita cu el medic veterinar, prieteni, cumparaturi la domiciliu, ar trebui să acorde prioritate bugetului și versiunea tradițională - the geantă de transport Yami-Yami „Classic“.

2. frecvente, dar plimbari scurte cu un costum de pisica produs cel mai de incredere - Darell Zoo-M „Classic“. Același lucru se va transporta la locul în cazul destul de mare pentru animale de companie.

3. Dacă mutați des și mult timp în compania pisicii sale, prefera container de plastic la modă „World Wild“, în care animalul va fi sigur și confortabil. Este adevărat că opțiunea este potrivit doar pentru pisici cu o greutate mai mică de 5 kg.

4. Realizarea PETLIFE CURVER - o mană cerească reală pentru gospodine elegant, prieteni mari cu coada. Decizia neobișnuit de proiectare, combinate cu fiabilitatea design - o modernitate raritate adevărată.

5. În cazul unui plan de zbor cu animalul de companie este cel mai bine pentru a da preferință concepute special pentru aceste scopuri produsul. Este vorba despre container Stefanplast Gulliver 2 Delux. Este ideal pentru călătorii cu un animal de companie în mașină și tren.