3 Cel mai bun mod de a începe rețele sociale, mlm on-line

3 Cel mai bun mod de a începe rețele sociale, mlm on-line

Pentru a invita persoana la o întâlnire sau de prezentare oportunitate de afaceri, trebuie să obțineți mai întâi să-l cunoască și să înceapă un dialog. Când chat cu cineva - să învețe interesele, hobby-uri, poziția la locul de muncă și în alte momente importante pentru noi, vă va fi mult mai ușor să-l invite la întâlnire. jumătate din succesul - Mai mult decât atât, un dialog, în care nu vă pun doar întrebări, dar răspundeți-vă bine construite. Faptul că o persoană ar trebui să vadă credibilitatea ta. aceasta este una dintre principalele gânduri pe care vă invit să vă amintiți și care de multe ori am menționat în blog-uri „MLM online“. Cele mai noi MLM - antreprenori neglija acest punct, dar între timp, ea a câștigat încrederea nu numai că ajută persoana să invite la o întâlnire, dar, de asemenea, crește de mai multe ori șansele ca un potențial partener de afaceri vor deveni reale.De aceea, vă recomandăm să începeți întotdeauna un dialog cu persoana de a construi relații. Cel mai bun dintre toate, dacă vă va comunica cu persoana de 2 sau de 3 ori înainte de a vă invita la o întâlnire sau de prezentare. Este dovedit faptul că pentru adoptarea oricărei decizii o persoană are nevoie de 5-6 „atinge“. Cu alte cuvinte, el are de câteva ori pentru a vedea sau auzi unele informații înainte de a lua o decizie.

3 cele mai bune metode testate de mine, în practică, sunt după cum urmează:

3 Cel mai bun mod de a începe rețele sociale, mlm on-line

2. Puteți invita persoane din comunitățile speciale dedicate căutării de locuri de muncă și ocuparea forței de muncă. Oricine, chiar și cei care lucrează deja, dispuși să asculte propuneri interesante. Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu ies din aceste grupuri. Dintr-o dată sa transformat ceva util? Principalul lucru este de a construi un dialog, astfel încât nu a existat nici o înșelăciune. Invitarea oameni în rețea de marketing nu accepta un loc de muncă. Prin urmare, este mai bine pentru a da oamenilor să înțeleagă că întâlnirea a fost pozitiv. Mai jos este un exemplu de cum să înceapă un astfel de dialog:Obiectivul acestui dialog să nu spună propunerea sa în corespondența sa, și să invite persoana la o întâlnire. Deci, să acorde o atenție la ceea ce pentru a da persoanei un minim de informații, ci pentru a arăta seriozitatea ofertei dumneavoastră. De exemplu, puteți spune că trebuie mai întâi să vorbesc personal cu candidatul pentru a evalua cunoștințele sale, sau se poate spune că este imposibil să se discute toate cele bune personal. De obicei, oamenii adecvate înțeleg și sunt de acord cu o întâlnire.

3. Puteți începe un dialog cu o persoană pur și simplu prin adăugarea lor ca prieten. Un mod interesant pe care nu scrie mesajul de însoțire, și pur și simplu adăugați o persoană. Pentru majoritatea oamenilor, se pune întrebarea: „Ne cunoaștem?“, Ceea ce înseamnă că este deja începe să discute cu tine. În continuare, puteți specifica faptul că un membru al unui singur grup, sau locuiesc în același oraș, care sunt în căutarea pentru oameni ca-minded. Există deja o strategie poate fi diferit. Iată un exemplu din practica mea:

3 Cel mai bun mod de a începe rețele sociale, mlm on-line

Aici vom pune întrebări deschise, iar în cazul în care o persoană este dispusă să comunice, el le răspunde. Dacă ați descrie interesele comune, este logic, atunci va merge la subiect de afaceri.

Oricare dintre următoarele metode funcționează bine. Puteți folosi cel mai convenabil pentru tine, sau combina împreună. Puteți schimba limba de date sau de a veni cu ceva din propria lor. Principalul lucru vă amintiți - succesul invitației depinde de cât de bine ați construit un dialog cu o persoană, și dacă va fi capabil să câștige încrederea. Sfaturi cu privire la modul de a construi un dialog în continuare pot fi găsite în următoarele intrări pe blog „MLM online“ sau pentru a obține pe lista mea poștală - asigurați-vă că să se înscrie (formularul de pe partea dreaptă a ecranului). să nu piardă nimic important.

Pentru a rezuma:

  • În mod corespunzător construit dialog - o garanție că va fi capabil de a invita persoana la o întâlnire, și el va veni la ea.
  • Comunicarea ar trebui să fie inițiată, ceea ce denotă un interes comun, sau care aparțin aceluiași grup, sau un oraș. În același timp, în funcție de publicul țintă, puteți scrie la oameni din diferite domenii și, treptat, să retragă dialogul de afaceri sau venituri suplimentare.
  • Cel mai bun mod de a construi un dialog - pune întrebări cu final deschis, pentru că omul trebuie să-i răspundă.

Lasă un răspuns Anulează răspuns