20 moduri - cum a ridica moralul fetelor, bărbați de la femei

20 moduri - cum a ridica moralul fetelor, bărbați de la femei

20 moduri de a inveseli Cum fata.

Salutări!
Ei bine, aici este sfârșitul vacanță și înainte de viața de zi cu zi aspră noastră?
Prostii, am sparge prin, din cauza ficatului este de asemenea necesar să se gândească, nu?Iarna în cazul în care zăpada, în cazul în noroi, în cazul în care o ploaie, cerul este gri, starea de spirit prea, și așa va fi foarte important să vorbim despre cum să-l iau - este starea de spirit, sau mai degrabă, cum să ridice starea de spirit fata ta. sau mai precis, cum să înveselească o fată?

La urma urmei, atunci când fata prepodnyatoe si starea de spirit vesel. atunci nu sunt atât de trist. Sunteți de acord?

În acest articol nu vom fi siguri despre prietena ta. Acest lucru poate fi așezat lângă tine un student, și pe aproapele tău, și pur și simplu frumos merge mai departe. Sper ca ai citit articolul meu 12 din calitățile pe care le plac femeile. în special punctul №4

Înainte de a ajunge la răspunsul la întrebarea „Cum să înveselească o fată?“
Trebuie să răspundă la o întrebare. „Poți face mișto de personalitatea lui peste el?“ Trebuie remarcat faptul că este - nu toată lumea este supusă, și la doar persoane puternice și încrezătoare în sine. Deci, dacă ați răspuns afirmativ, tu - sunt sortite succesului în ceea ce privește fată razveseleniya. în cazul în care nu - apoi folosind un arsenal puternic, exemplele de mai jos, veți obține cu siguranță un succes.

Dorința principală. La urma urmei, pentru a ridica moralul fata - este de a ridica moralul ei, iar acest lucru ne întoarcem acum.

Fi avertizat, nu toate metodele sunt etice, spiritual, decent și inteligent, dar ...

Metoda №2:
Cumpăra o sticlă de vin și un pahar de onnogo comedie ceas (de exemplu, cu meu preferat Dzhimom Kerri).Metoda №3:
O modalitate foarte bună de a inveseli fata. și, de asemenea, în același timp, în sine - du-te la camera de ras (curbe în oglindă). Vă promit îmbunătățirea starea de spirit INSTANT!

Metoda №5:
Ia-ți chitara și să cânte un cântec la puiul ei, „Te iubesc! ...“ Acest lucru este deosebit de lucrări, dacă nu știi cum să joace la chitara si nu ai nici o voce și auz

Metoda №6:
Începe mușcătură și gâdila ei (în continuare circumstanțele)

20 moduri - cum a ridica moralul fetelor, bărbați de la femei

20 moduri de a inveseli Cum fata.

Metoda №11:
Fă prietena ta o surpriză. Este de dorit, cu propriile sale mâini.

Metoda №12:
Ei bine, dacă știi o fată bine, de exemplu, Știi preferințele ei, interesele și factorii care pot inveseli fata si ridica fata în sus.
Prin urmare, să învețe, ceas și amintiți-vă. Deci, va fi mult mai ușor pentru a găsi „comutator“ o stare de spirit buna!

Metoda №13:
Dă un buchet de flori sălbatice, sau ghiocei mele preferate, cu cuvintele „Vă doresc fericire, sănătate. Pooh! "

Metoda №15:
Aranja o cină romantică și dintr-o dată „amintiți-vă“ ceea ce ai nevoie pentru a rula urgent departe de afaceri. colecta rapidă, scuze și du-te departe.
Exact un minut mai târziu, soneria a sunat, și se întorc cu cuvintele „Aici sunt ...“ și un frumos buchet de flori (ascunse în avans pe scări sau în mașină).
Acesta va lucra, ridica starea de spirit și majorete fata ta 100%. Verificați pentru tine!

Metoda №16:
Undeva am citit recent o anecdotă care ajuta cu precizie fată majorete. „Există un mic elefant și vede un om adult, care sărbătorește nevoie de mici. Elefantul a stat, sa uitat
și solicită tipul. -Ce mai faci într-o astfel de gura de scurgere mică mânca? „Personal, eu sunt, această“ capodoperă“, aplaudat toată ziua.

Metoda №17:
Colecta cei mai buni prieteni și aranja o fată surpriză. de exemplu, un picnic în țară (deși acum un pic mai rece)

Metoda №18:
Dacă o fată îi place să „ascuțite“ și umor neconvențional, să ia bilete pentru performanță coadă „Comedy Club“, ei bine, în cazul în care - Petrosyan (condoleanțele mele), apoi să ia bilet la concertul „monstru“ de umor

Metoda №19:
Comandați o fată melodia ei preferată la radio.

Metoda №20:
Cel mai important mod - este să fii tu însuți, castron zâmbind și vorbind mai mult de cuvinte moi, iar prietena ta va avea nici un motiv să fie trist, și nu va trebui să tulpina pentru a găsi diferite sfaturi Cât de prost fată majorete!

Cum de a ridica moralul fetei.