18 moduri de a ruina viața motociclistul - oficial Lada Priora Club

18 moduri de a ruina viața automobilist

Înainte de a începe și am să lovi cu piciorul în sus un rând, este necesar să se decidă ce să nu facă potențial:
Nu este nevoie să rupă tot felul de detalii (spoilere și alte bare de protecție) și bate optiku- cu excepția furie sălbatică și de poliție lovind șantierul va fi nimic.


Nu este nevoie pentru a împinge în meciurile canelurile - a dispărut și miroase sat.
Există o modalitate mai bună!
Nu este nevoie pentru a elimina ștergătoarele de parbriz - dacă aveți, mai mult și furt ridicol acuzat.
Nu este nevoie să puncție anvelope - rele, neoriginal, și, în plus, nu se știe când acest iad este acum capabil de a elimina mașina lui din ferestre.
Nu este necesar să spray cu vopsea auto sau un marker - dacă doriți să scrie undeva cuvântul de trei litere, fă-o pe frunte.
Și ce se poate face? - te întreb. Hehe! Uita-te! Asculta si absorbanta.

metoda unul
Să presupunem că un vecin pe kandibobere lui vine mereu la tine în curte, la ora trei cu „canta“ muzica, cum ar fi „picioarele în jos!“ și Bibikov tare, parc, ridicarea în picioare toată scara.


La aceste ardei sunt un efect foarte bun în urma o reteta simpla. Cumparata de trei duzini de petarde ieftine mici, și vecin secvențial, atunci acestea sunt împinse în toba de eșapament (de preferință, unele băț pentru a le împinge în rezonator - în caz contrar acestea vor bate de evacuare, și doar câteva). Aparatul va începe, începe, temperatura crește treptat Glushakov. Efectul (mai ales în mașini de pe piața internă) - fulminant.

Superglue turnat cea mai mare măsură posibilă în canelurile autovehiculului - proprietarul pentru o lungă perioadă de timp încercând să înțeleagă de ce cheia sa nu se mai potrivește.

Modalități cu ouă - al șaselea, al șaptelea și al optulea.
Despre ouă pot să vă spun o mulțime. De exemplu, acest lucru: scade o zi în revista „Capital“ - a fost o astfel de imprimare ruleznaya o dată - aici este o astfel de metodă de iarnă zapodlyansky. Ca un ger de treizeci de grade ia un ou (poate fi putred) și papură la acoperișul mașinii.
Nu este rupt, îngheață, desigur, și primăvara vine pe numai cu vopseaua. Adio, prin urmare, acoperișul.

În cazul în care acoperișul este un păcat, puteți pogadit în interiorul mașinii. Ou (numai proaspete!) Este tras într-o seringă medicală convențională și în interiorul mașinii se blochează sub tapițeria scaunului. Se stuhnet undeva trei sau patru zile, și va trebui fie să vândă mașina, sau cel puțin pentru a schimba interior. Cel puțin plimbare în această mașină este un imposibil critic.