100 cele mai bune idei de design de Naroscheny cuie 2019 în fotografie (pe șiretul de unghii extensie foto)

Ce ai mânca apariția unor noi secțiuni ale fotografiei sau unghiile - sau o notificare pentru a urmări actualizarea vechi, participa la actualizări panglică. în special, acesta va fi trimis cele mai recente actualizări de știri, oricum. Se adaugă la grupul VC. vă permit să executați în plus să caute site-ul pentru a vedea același lucru pe diferite modificări ale site-ului pe un partajate (secțiunile actualizate sunt notificate tuturor benzii).modele dantelate pe unghii - 40 de idei

Nu este atât de amuzant suficient este suficient să se holbeze la design unghii dantelă, îmbrăcat în carne și sânge în culori contrastante. Opțional, nu există cuvinte să dezasambleze variația alb-negru, să țină în frâu imaginației lor. Nu poți ține departe de soluțiile tradiționale: design-ul nu este fără cuie; dantelă presupune libertatea de creație completă. Vă sugerăm să vă conectați în cursul fotografiilor pe care le va inspira pe baza magnificului de unghii arta la fel de elegant.

Dantelă în proiectarea unghiilor în sine pentru sine pare atât de elegant, în stil de groază. Este suficient pentru a învăța o serie de fotografii pentru a înțelege cât de mare pare vei manichiura. Cu toate acestea, arta unghiilor nu este fără; dantelă uite scurt la sine edinache interesant, în cazul în care mozaic rezultat pentru a decora paiete la fel de pietre. Ne-am pregătit favoarea oricine o colecție de fotografii, uita la faptul că, harul poate veni să creadă, cum luxos este la fel de rafinat manichiura turnat Lacy. Ia act de această variantă, alcoolul este apt în mod adecvat în scopul de catering.

Lace pe unghii foto - design de unghii de Taisia ​​Vlasova

Dețineți deja în conformitate cu el însuși polonez de menta pentru unghii fundatie excelenta ndash la o manichiura simpla. Mai ales elegant arată nuanță reală pe unghiile scurte, forma naturală. Dar, menta spectaculos Tsvetik se uită la combinația cu alte nuanțe care mai pădure pun accentul pe noutate, dar sensibilitatea sa. De exemplu, ultima manichiura strigăt permis format folosind menta la fel de lacuri moarte. Se poate lua o jachetă separată, fundal verde, în care în mod delicat sau - sau manichiura lunar neobișnuite.manichiura galic incredibil de plin de har pe nuanțe de roz dulce suplimentat cu decor suplimentare sub formă de flori într-o culoare contrastantă.

Utilizarea etichetelor - aceasta este, probabil, cel mai ușor el însuși de la calea lui, la fel de rapid pentru a crea un complex de manichiură, de asemenea, vysokodekorativnogo de dantelă pe cont propriu în aceeași casă. Etichetele sunt împărțite într-o serie de puncte de vedere:

Mai multe diferențe de tratament singur fasonisty ușoară cu remilitarizovanny prin mai multe lacuri nuanțe apropiate. De exemplu, folosind verde, de culoare verde, verde și o abatere de mentă este permisă plastic perpendicular implementare, aproximativ numit Ombre pe fiecare unghie. O orizontală admisibilă, în care un nogtische disjuncție scurt spectacol arbitrar într-o lumină favorabilă în funcție de culoare. Apropo, este nuanțe contrastante la fel de potrivit pentru Ombre. Foarte suficient de puternic pentru a se holbeze takovskih manichiura in culori roz si menta.

Pentru a crea o versiune festiva de manichiura este permis să beneficieze prisovokupitelny Dou-tsai sub formă de bijuterie fals, o pulbere de construcții, dantelă da Indus scoicile mici.

Aceasta este cea mai obișnuită opțiune. Baza, în acest caz mânca poloneză poate fi prezentă în orice culoare la sentimentul același tip de dantelă, care sunt utilizate despre design.

Pe site-ul nostru puteți săpa harul tău în continuare cele mai multe subiecte mai noi: crema de unghii, se adaugă unghii acasă, manichiura spălată, obiceiul de unghii, unghii acrilice pe creșterea sfaturi, cuie, Penza, întărirea unghiilor Donetsk.

100 cele mai bune idei de design de Naroscheny cuie 2017 fotografii (de dantelă extensie pe unghii foto)