10 terapii îmbujorați, roșind toate despre și erytrophobia

Dacă credeți că aveți o problemă cu imbujorat, puteți utiliza următoarele recomandări pentru tratamentul acesteia.

1. relaxa mușchii și zâmbetul tău.Puteți obține rapid scăpa de un nou „val de roșeață“, relaxați-vă mușchii (în special umeri și gât) și să se gândească la ceva abstract. Zâmbește - este o modalitate foarte bună de a ascunde roseata, cum obrajii de multe ori se înroșește cand zambesc. De multe ori clipi și să ia câteva respirații adânci. De obicei, ajută să se calmeze și elimina roseata. Doar amintiți-vă pentru a păstra la rece.

2. Asigurați-vă că nu să poarte haine care se simt inconfortabil.

Nu purta haine care te simti inconfortabil, de exemplu, una în care transpiră ușor, sau că ești prea prea strâmt. Asigurați-vă că hainele sunt bine potrivite pentru tine. Desigur, nu este nevoie întotdeauna să poarte haine lejere, care nu se potrivește cu moda, dar cel puțin nu ar trebui să fie capabil de a respira cu ușurință.

3. Încearcă să vorbești mai mult.

De multe ori am fard de obraz pentru că nu avem nimic de spus. Este imposibil să vorbim și să se gândească roșeața, în același timp, deoarece creierul nu se poate concentra pe două lucruri. Deci, dacă vă aflați într-o situație care te face fard de obraz, încercați să vorbească (de preferință, ceva care nu are legătură cu problema ta) si nu sta in picioare sau ca o statuie. Talk în multe cazuri, va salva de la roseata, dar această tehnică poate să nu funcționeze dacă începeți să mormăie sau să vorbească despre ceva care nu are nici un sens. În acest caz, va exacerba situația lor.

4. Uneori, înroșire pot fi cauzate de boli de piele.

Anumite boli ale pielii, cum ar fi acneea rozacee poate cauza inrosirea pielii. Rozaceea - o boală cronică a pielii, dintre care principalele simptome sunt roseata pielii și erupții cutanate pe fata. În acest caz, trebuie să:

  • Evitați situațiile stresante. Dacă ați fost forțat să fie într-o situație stresantă, încearcă să scape de stres, relaxați-vă și să se gândească la ceva plăcut.
  • Evitați șederea prelungită în lumina directă a soarelui.
  • Încearcă să nu mănânce prea mult alimente picante.
  • Puteți folosi machiaj de mascare (pentru femei) sau tratamentul cu laser (IPL), care îndepărtează plasa capilare vizibile.


Un alt mod simplu, dar eficient pentru a elimina roșind - este de a menține echilibrul apei în organism prin consumul de multe lichide. Puteți folosi crema cu ingrediente naturale pentru a mentine pielea starea ta rece și umed.

6. Creșterea stima de sine.

Studiile au aratat ca oamenii timizi fard de obraz mai des decât eliberat. Acest punct de vedere, puteți servi o amintire a ceea ce am spus mai devreme (pentru a fi mai sociabil). oameni timizi permit exprimarea fețele lor vorbesc de la sine, care este motivul pentru care sunt aproape în mod inevitabil, începe să roșească atunci când cineva se uită la ei. Dacă nu se poate obține rapid scăpa de timiditate atunci când se utilizează a doua piesa mea de consiliere - încearcă să evite contactul direct cu ochii. Dacă încă mai trebuie să se uite în ochii celeilalte părți, un timp scurt face. Uneori ajută, dar încă nevoie de ceva pentru a vorbi despre.

Veti fard de obraz pentru că te simți jenat. Încercați să dau seama de ce te simți jenat. În timp ce nu poate zdruncina sentimentul că totul este evaluat si condamna tu, nu va fi capabil de a scăpa de roșind. Persoanele care sunt predispuse la roșească de multe ori, prea mult vă faceți griji cu privire la opiniile altora, și aceasta este o mare greșeală. De ce ar trebui să vă faceți griji despre ceea ce cred alții despre tine?

7. Într-o situație dificilă, încearcă să controleze respirația.

respirație controlată va ajuta să păstreze răcească și reduce probabilitatea de roșeață. Începe a face respirații adânci (nu tare) atunci când simți că „un val de jenă“ se referă la tine. Concentrarea asupra respirației va ajuta, de asemenea, pentru a comuta atenția de la situația incomode.

8. O altă metodă bună pentru a scăpa de roșind - un hipnoterapie.

Puteți hipnotiza mintea pentru a stabili un control mai mare asupra răspunsurilor corpului lor. De acum încolo vei roși numai în acele situații în care este acceptabil. Cu toate acestea, această metodă de tratament este extrem de ajuns, pentru că se face intervenția în minte, și ar trebui să-l utilizați numai atunci când alte opțiuni au fost epuizate. Consultați-terapeut înainte de a recurge la această metodă de tratament.

9. O operație chirurgicală poate elimina roșind.

Operatia, care permite de a reduce intensitatea roșind sau elimina posibilitatea de ea, se numește „simpatectomia toracică endoscopică“ (ETS). Este clipping (titan clip pinch) sau de coagulare (indepartarea) a nervului responsabil pentru dilatarea vaselor de sânge pe față. Cu toate acestea, această operațiune are o serie de efecte secundare grave. După o intervenție chirurgicală, pot primi hiperhidroză compensatorie (corp transpirație excesivă) și frecvența cardiacă redusă.

Mulți oameni experiență roșind incontrolabile, ca o formă de slăbiciune emoțională, care poate duce la pierderea de respect din partea, și de a reduce șansele de a lua o poziție de lider în cadrul grupului. Prin urmare, dacă suferiți de roșind excesivă, trebuie mai întâi să analizeze situația și să identifice cauza și apoi alege cea mai potrivită metodă de tratament.

10. Utilizarea tehnicilor și strategiilor din cartea „Victoria asupra roșind.“

În cazul în care roșind a devenit o problemă pentru dvs., aflați cum să scapi de ea, aici.