10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

Interiorul o baie mică - puzzle comună pentru designeri timpului nostru: cum să-l facă confortabil și funcțional, plasând aici tot ceea ce este necesar pentru comoditatea și confortul?Village reviste glossy arată o varietate de opțiuni de design pentru bai, dar cele mai multe idei mari sunt împărțite cu privire la realitatea - băile tipice într-un apartament proiectat pentru o lungă perioadă de timp, și în conformitate cu vechile reguli. Ele sunt mici. Cameră de 3-5 metri pătrați, și asta e tot ce poate fi de așteptat. În acest spațiu înghesuit de baie și chiuvetă, mașină de spălat și toaletă. Mai mult acolo nu se potrivea. Probleme de confort și libertate de mișcare sunt deosebit de relevante, în cazul în care familia are copii mici, persoanele în vârstă sau cu handicap.

Acesta stabilește reparații în baie, problema extinderii spațiului este considerat în primul rând. Ce se poate economisi spațiu? Cum de a pune tot ceea ce este necesar este compact și confortabil? Cum de a face baie nu părea aglomerat? Există două direcții și trebuie să folosească ambele dintre ele.

 • Utilizarea eficientă a volumului reale;
 • spațiu de expansiune vizuală.

10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

În rezolvarea prima problemă este important să se opteze pentru o baie sau duș, pentru a decide în cazul în care se va scufunda, iar toaleta este adesea necesară pentru a oferi un loc pentru o mașină de spălat. De asemenea, există mai multe probleme: în cazul în care pentru a pune accesorii baie si detergenti. Elemente de încălzire, suporturi încălzite pentru prosoape, fără de care este imposibil să se facă, de asemenea, nevoie de spațiu.

Dacă ne-am planificat reparații în baie, întrebarea fundamentală este înlocuirea vechi conducte metalice, conexiuni și montante. Acest lucru este valabil mai ales pentru clădirile mai mari în cazul în care comunicarea pentru o lungă perioadă de timp sa servit deja. unități moderne, supape și conducte sunt mult mai compacte, mai ușor de instalat și de folosit, precum și mai ecologice.

Plasarea întregii instalații sanitare în baie depinde de modul în care sunt aranjate urcările și cabluri este format ca o conductă pentru apă caldă și rece. aranjarea Rațional sanitare, puteți extinde suprafața utilizabilă.

Reparațiile se poate face pe o baie proprie, dar reamenajarea comunicațiilor și instalarea de instalații sanitare este cel mai bine la stânga la profesioniști. Experiența experților în acest domeniu va contribui la mai eficient și de a folosi eficient spațiul. Nu uita că majoritatea caselor sunt construite pe proiecte standard, precum și pentru toate planurile standard, au găsit soluții optime.

Cum de a utiliza în mod eficient volumul de baie

 1. Utilizarea rațională a unghiurilor. Colțul chiuveta economisește spațiu în mod semnificativ. Acestea pot fi fixate în consolă, care este articulat și fixată pe perete, și-a construit în noptiera - care, întâmplător, face posibilă pentru a ascunde conducta de neatractiv cu aspect. O astfel de opțiune este mult mai preferabilă pentru băi mici, decât, să zicem, o chiuvetă chiuvetă sau lalea-castron pe blatul greoaie.

10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

 • sanitare Compact. Mai ales bai compacte sunt realizate pentru bai mici, toalete, dusuri, vestiare. De regulă, acestea sunt convenabile, cu toate că dimensiunile de gabarit puțin mai mică decât standardul.
 • dulapuri de perete și rafturi. Partea superioară a camerei vă permite să-l facă spațiu de stocare convenabil pentru prosoape, detergenti si lucruri mici. Culorile deschise, uși transparente sau semitransparente asigura efectul de luminozitate și spațiu liber.
 • Netezi colțurile. spațiu limitat, dens obiecte de aglomerat cu colțuri ascuțite, de multe ori plină de vânătăi nu numai claustrofobie, ci, de asemenea,. Prin urmare, colțurile rotunjite baie din, vanitatea și toaletă poate face în mod semnificativ viața mai ușoară.

  10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

 • cabină de duș în loc de baie. Ce să alegeți un duș sau o baie pentru cineva până în prezent și a discutat problema, iar pentru unii este pur și simplu inacceptabil. În cazul în care nici relaxare în oamenii de baie nu poate trăi, este cu siguranta nevoie de baie. Acesta poate fi combinat cu un duș. Dacă dușul este de ajuns, este o modalitate foarte bună de a economisi spațiu. Puteți selecta cu o tavă adâncă, care va îndeplini anumite funcții ale băii.


 • Metoda de a extinde vizual o baie mica

  1. O oglindă mare. Oglinzi - acesta este un mod tradițional de a mări vizual baie. Deci, în cazul unei băi mici, o oglindă - un atribut obligatoriu. Un astfel de element ca o oglindă, este pur și simplu de neînlocuit. Puteți da o funcție suplimentară: că nu este doar agățat pe perete, și de asemenea, a servit ca o ușă de dulap pentru detalii. În cazul în care camera nu este suficient de iluminat, confort suplimentar poate fi fixat la oglinda de perete cu schimbarea unghiului de înclinare.

  10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

 • Bright culori captuseala. Ca o regulă, peretele de baie este căptușită cu plăci ceramice sau panouri din plastic. Luminoase, culori pastelate se poate extinde vizual spatiul. Adesea pereții țiglă baie furnir două culori complementare sau, dimpotrivă, contrastante, punând-o astfel încât divizia a trecut peste. Această metodă, de asemenea, un fel de „împingerea peretelui“ în cazul în care partea superioară a brichetei decât în ​​partea de jos.
 • Mobilă și tonuri de lumină baie creează un sentiment de lejeritate. Aceasta se aplică o lege comună pentru toate tipurile de spații: culori deschise și materiale transparente mări spațiul vizual, reduce întuneric.

  10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

 • perete transparent. Duș selectate cu pereți transparente sau translucide și uși glisante. Cortina pentru baie sau duș, de asemenea, ar trebui să fie lumină, translucide. Perfect, în acest caz, panoul de sticlă: nu va lasa apa pulverizat peste tot în cameră, dar nu a „lua“ spațiu.

  10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

 • Desen sau pictură murală cu spațiu deschis. plăci de faianță pictate pe mare, pădure sau peisaj tropical, nu numai pentru a induce în eroare ochiul în termeni de spațiu, dar, de asemenea, decora baie. Decorarea cu plăci ceramice sau foto oferă posibilitatea de a pune în aplicare practic orice idei artistice.
 • 10 moduri de a crește spațiul de o baie mică, 1000, Secretele

  Nu vă fie teamă de a experimenta și de a face viața mai confortabilă cu o baie actualizată.