10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

Una dintre rasele de pisici cele mai uimitoare - Van pisici. Wana - originar din Turcia, dar unicitatea ei au reușit să cucerească toată Europa.

Și acasă Vanir a câștigat onoare extraordinară - la Universitatea Van a stabilit Centrul de Cercetare van Kedis, care este centrul Van pisică.10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

Doriți să vă faceți o astfel de plimbare nobil pisica turcesc, cu un tigru și vulpe coada? Apoi afla în curând lady.tochka.net 10 lucruri uimitoare despre Van pisica.

1. Originara din malul turcesc al lacului Van, Van pisica - iubitorii de înot și apă nu se tem deloc. Dimpotrivă, sunetul apei le atrage, ei se joacă cu jeturi de apă, se spală și se poate ridica sub un curent slab de apă de la robinet.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

2. Wana știu cum să înoate și pește în apă caldă în adancituri. Această caracteristică unică Van pisica - multe sute de ani. Deși oficial ca rasă Vanir înregistrată numai în 1969.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

3. Foarte inteligent, sociabil si energic, Vanir place sa sari, urca destul de mare, pentru a rula împreună cu proprietarul. Wan posibil să meargă în lesă.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

4. În Turcia, această Van pisica este considerata a fi pisica complet alb, cu ochii de culori diferite. Aceste pisici sunt crescute acolo și selektsioniruyut la nivel de stat. Iar în Europa, culoarea clasica Vani - este o culoare roșie-brună a cozii în formă de perie și 5-9 inele luminoase în jurul corpului. Deși a recunoscut și off-alb, negru, albastru și culorile tortie Vani.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)


5. Un loc mic în zona umărului stâng la Van pisica - Trasarea degetul mare al mâinii drepte a lui Dumnezeu, binecuvântarea Domnului. Domnul a binecuvântat Van pisica, pentru că ea a găsit diavolul a creat un mouse-ul care a încercat să roadă o gaură în partea de jos a Arca lui Noe. Aceasta este viața lui Van pisica este obligat să toată omenirea.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

6. Van blană de pisică în textura seamănă cașmir, deci este rezistenta la apa. Și pentru lână Dube murdăria nu se lipește, nu necesită pieptănare lână.

7. Van - un proprietar de pisica. Pentru toți membrii familiei aparține bună, dar numai o găsește stăpânul său.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

8. Turcă Dube expresia facială bine dezvoltată „persoană“ pare să fie pe bot poate citi chiar și animalele de companie emoțiile.

9. Van pisica este ușor de a face prieteni cu câinele, pentru că, așa cum se spune, Vanir prin natura lor, sunt mai mult ca câini decât pisicile.

10. Wana - eroii multor opere de artă, romane și povestiri scurte. În picturile din secolele XVIII-XIX aristocrați adesea descris cu precizie Van pisici.

10 lucruri unice despre Van pisica (foto)

Cum pentru a acoperi rinoceri

Top 10 câini cele mai la modă: animale de companie drăguț pizde

Faptul că Turcia este intenționat distruge Van pisica ca o rasa prin încrucișarea cu pisici de culoare alba. Pentru ce? Un curcan distruge tot ceea ce este legat cu armenii: cărți, monumente, biserici, pisici, câini și oameni. Amintiți-vă, de zăpadă alb pisica - acest lucru nu este un Van! La Van pisică coada și partea de sus a capului în mod necesar maro, sau ochi căprui sau albastru, sau unul maro, unul albastru. Diferite culoarea ochilor este permisă, dar nu este necesar. Nu este permis verde și galben culoarea ochilor.

Acum Nikolai 10 luni

La naiba, bine, cel puțin scrie că un vechi armean rasa resentimentele dinți aduce chiar și pisicile desemnate în prezent.

Վահան 1 an în urmă

Este regretabil faptul că mulți oameni au tocilari istorice. Van - sat armean vechi, în cazul în care există încă locuită de armeni.

Kristina 1 an în urmă

Ai vrea sa te o pisica Van găsi?
Raspuns: Ne-ar dori să aibă o pisica Van!

qwerty 1 an în urmă

mare tex, mulțumesc wiki

Cat 1 an în urmă

Vei spune dinainte că nici un .horosho armean că Obama este negru și că, în această lume.

Cat 1 an în urmă

9845 1 an în urmă

Ai vrea sa te o pisica Van găsi?
Răspuns: Am avea!

Kathu Marina 1 an în urmă

Lacul Van - nu turcă.

persoane 1 an în urmă

Mai multe despre tochka.net

Știri de la parteneri

Olga Gorbachev vizita tochka.net

Irina Levitsky vizita tochka.net

Noutăți tochka.net

Elena Andreichikova:

clasice dau vina | partea a III-

Știri de la parteneri

informații

Mai multe despre tochka.net

Pentru comoditate, site-ul folosește cookie-uri. Aflați mai multe.