10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber

1. Antrenați sau pur și simplu plimbați

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Sergey Nivens / Shutterstock.com

Acest sfat le-ați auzit de multe ori, și cel mai probabil, veti auzi peste si peste din nou. Importanța activității fizice este dificil de a supraestima. Ea îmbunătățește creativitatea, încrederea în sine și de stabilitate emoțională, atât la locul de muncă și în viața personală.Nu contează, ce va lua: dacă va antrena în sala de gimnastică, yoga sau o plimbare în parc - dacă vrei să fii productiv timp de opt ore la locul de muncă, să ia ceva timp de pe corpul tau.

2. Găsiți surse de inspirație, și să fie deschis la noi experiente

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Creativemarc / Shutterstock.com

Lumea din jurul nostru este atât de mult nou și interesant faptul că doar un păcat să se așeze pe canapea preferat seara. De multe ori ieși din lumea ta puțin confortabil și să caute inspirație în cele mai neașteptate locuri: daca gatesti - vizita un muzeu, în cazul în care artistul - du-te la un restaurant. Noua situație va reporni creierul și vă ajută să găsiți soluții la problemele de lungă durată.

Acasă viața este bună, dar să ia o privire în jur. Ați văzut undeva canapea cartofi inovatori și manageri de companii mari care își petrec timpul liber ma uit la TV pe canapea? Noi - Nu.

3. relațiile Naladte cu familia, prietenii și colegii

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Imagini Monkey Business / Shutterstock.com

Noi nu am avut timp chiar și pentru apeluri, să nu mai vorbim întâlnirile cu prietenii apropiați și cei cu care ne desfășurăm activitatea. Dar, de comunicare în direct într-un cerc apropiat este mult mai important, iar acestea nu ar trebui să fie neglijate. Toate problemele și omisiunile ne mănânce, nu dau se concentreze la locul de muncă și în cele din urmă afectează productivitatea.

Consolidarea relațiilor cu colegii și familia (dacă ești așa de rău), împreună sau cina voință eveniment acasă. Cine știe, poate fi schimbat în bine atitudinea colegilor tai vor deveni o rampă de lansare pentru cariera de creștere.

4. Învață să spui „nu“

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
file404 / Shutterstock.com

Oamenii înțelepți înțeleg că nu poți fi în mai multe locuri, și reface toate lucrările într-o singură zi. Înainte de a lua pe un proiect suplimentar pentru a accepta o invitație la o petrecere și sunt de acord pentru a ajuta un coleg, ei se întreabă: „Care este scopul pentru mine acum o prioritate? Am să-l aduc ceea ce am de gând să fac, sau va complica problema? "Pentru a spune „da“ la cauza inutile - atunci abandoneze automat sute de alte, uneori mai importante. Cu cât mai repede vii pentru a realiza acest lucru, mai bine vă va fi.

5. Petrece timp în natură

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
vvvita / Shutterstock.com

Este greu să fie apt atunci când zile întregi respira aer condiționat și de funcționare în condiții de iluminare artificială. Deci, se poate, nu numai locul de muncă, ci, de asemenea, trăiesc în general. oameni Intenționate găsi modalități de unitate cu natura, în contact cu care restabilește puterea și energia.

Nimic nu împiedică să faci exact același lucru: Selectați cu familia pentru un picnic, să ia o excursie în afara orașului sau trageți doar la locul de muncă în grădină, dacă sunteți de lucru de la distanță. O mulțime de oportunități - se dorește să le realizeze.

6. Rămâneți în modul offline

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Gustavo Frazao / Shutterstock.com

notificări intruzive, e-mail și rețelele sociale nu ne permit să se odihnească toată ziua. Și dacă în timpul funcționării „iesi din eter„, poate prin nici un mijloc de toate, în timpul liber pentru a aranja o detoxifiere digitală permite să toată lumea. Oamenii de succes sunt ocupați cu afacerile nu mai puțin decât a ta, dar ia timp pe care le aparține și le singuri.

7. Începeți obiceiurile de seară

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Imagini Monkey Business / Shutterstock.com

Acordați atenție la cursurile de seară și să formeze propriile lor obiceiuri care vă vor ajuta să facă față în ziua plin de energie pentru realizări viitoare.

8. Aranjați o vacanta adevarata

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Nadezhda1906 / Shutterstock.com

Lăuda că într-adevăr odihnit în vacanță, doar câteva pot norocos. Ritmul de viata modern nu ne permite să scape de muncă, chiar și în timp privat. Și totuși, uneori, chiar și lăsați cei mai importanți lideri. Dacă ar putea permite, așa că de ce să nu o faci pentru tine?

Dacă sunteți un astfel de asistent de neînlocuit, apoi aranja cu managementul de cel puțin câteva zile sau intangibil selectați o anumită perioadă de timp, atunci când sunt disponibile. Restul ar trebui să fie o vacanță!

9. Investeste in tine si de a invata ceva nou

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Matej Kastelic / Shutterstock.com

Dobândirea de cunoștințe și dezvoltarea de noi competențe, nu suntem doar „pompă“ în sine, dar, de asemenea, pentru a menține mintea în formă bună, nu permițându-i să se relaxeze și să se usuce. Nu contează cât de gravă este antrenamentul, cel mai important lucru - procesul.

Înscrie la cursuri, participa la seminarii sau înscriși în departamentul de corespondență al universității pentru o altă educație. Investind in tine, vei deveni activ mai experimentat și valoros, care va contribui doar la creșterea profesională.

10. Eliminați stresul și dedica timpul pentru a te

10 lecții, care dedică oameni de succes de timp liber
Photobac / Shutterstock.com

Cine și unde lucrăm, stresul ne însoțește peste tot și acumulate, care afectează bunăstarea noastră și a productivității. Oamenii de succes înțeleg acest lucru și de a folosi timpul liber pentru recreere sănătos, acordând o atenție pentru mine personal.

Acesta poate fi orice: meditatie, yoga, practici de respirație. Orice activitate care vă va ajuta să scape și să se relaxeze.

În fiecare săptămână, 168 de ore, 40 dintre ele (sau cam asa ceva), vă petrece la locul de muncă. Pentru produsele alimentare, de somn, odihnă, iar restul rămâne este încă 128 de ore. Ce i-ai cheltui?

Utilizați timpul cu înțelepciune.