10 greșeli comune atunci când îndepărtarea părului de la domiciliu

10 greșeli comune atunci când îndepărtarea părului de la domiciliu
Ai început lupta împotriva creșterii părului nedorit în liceu, iar acum te consideri o adevărată „pro“ depilare. Cu toate acestea, nu orice iubitor de capcane netede ale pielii cunoscute ale acestei proceduri. Experiența arată că facem greșeli în îndepărtarea părului acasă, fără să realizeze. Note enumerate profan aceste erori care împiedică prelungi efectul procedurii și poate conduce la consecințe nedorite după depilare.Cum de a elimina parul de la domiciliu

1. Nu folosiți peelingul

Utilizarea agenților înainte de depilare exfoliant - este cea mai buna aparare impotriva fire de par incarnate neplăcute. este utilizat indiferent de ce metodă de îndepărtare a părului la domiciliu. Dacă această problemă a manifestat în sine, aceasta va ajuta la rezolvarea unui blând corp exfoliant Peter Thomas Roth Skin Clinic Îngrijirea Botanica monodisc Salbă Body Wash. Umezirea microsfere cu ulei de jojoba și aloe vera în compoziția sa ușor și eficient exfoliază celulele moarte, eliberând firele de păr incarnate.

Pentru a preveni firele încarnate, folosiți o loțiune de corp pe zi, cu alfa-hidroxi acizi si ulei mineral Eucerin Dry Skin Therapy Plus Intensive Repair Îmbogãțit Lotiune. Instrumentul are un efect dublu - hidratant si AHA exfoliant, care ușor, fără arsură și iritații, indeparteaza stratul de piele moarta. Dacă priverzhenka de ceară sau de zahăr epilat, petrece o zonă de peeling de îndepărtare a părului timp de două zile înainte de procedura.

10 greșeli comune atunci când îndepărtarea părului de la domiciliu

2. Trăgând pielea atunci când jumulire sprâncene

De multe ori veți observa modul în care femeile tras pielea din jurul ochilor, care rezultă în ordinea formei de sprancene. Poate, reduce durerea de ceruire, poate vrei doar o vedere mai bună a fiecărui fir de păr. Dar, make-up artiști au avertizat că astfel de acțiuni distorsiona linia de simetrie și forma naturală a sprâncenelor, mai ales dacă vă decideți pentru a forma sprancene pentru prima dată. Deci, încearcă să evite o astfel de greșeală, și cât de mult posibil să se relaxeze persoanei la momentul de îndepărtare a părului. Când ați terminat, ștergeți zona tratată cu gheață pentru a diminua disconfortul.

3. Bărbierit într-o baie fierbinte

Prin îndepărtarea părului de la domiciliu, cel mai alege modul cel mai simplu, ieftin si fara durere - de ras. Și cei mai mulți dintre noi ferm convins că trebuie mai întâi la abur în mod corespunzător pielii, astfel încât mai târziu a apărut iritații. Cu toate acestea, epilarea cu baie fierbinte - este o greșeală. Când ești în apă fierbinte, pielea ușor aburii se umflă și se devine netedă ascunde o parte din parul de la radacina,. Prin urmare, este mai bine ud picioarele deasupra apei timp de aproximativ 5 minute - 10, până când acestea sunt mai zbârlit la atingere, și numai radă.10 greșeli comune atunci când îndepărtarea părului de la domiciliu

4. Ceruire dimineata

Shaving picioarele „în grabă“ în timpul dușul de dimineață economisește timp, dar nu da efectul dorit de netezime a pielii. Faptul că ușor umflat picioarele de noapte, ascunde sub piele de firele de păr, și lama de ras pur și simplu nu ajunge la ei. În cazul în care umflarea merge, există un perilor înțepător neplăcut. Prin bărbierit seara, veți obține un efect de durată mai lungă.

A se vedea, de asemenea: Tipuri de îndepărtare a părului - în lupta pentru netezime

5. Imposibilitatea de a înlocui lama

Încercați să vedeți cât timp folosiți aceeași lamă. Cel mai probabil, cel puțin câteva săptămâni, și este o eroare grosolană. Da, un pic prea scump pentru a schimba lama după fiecare bărbierit (lame de calitate pot fi utilizate până la 4 ori), dar este o măsură necesară pentru îndepărtarea părului cu succes la domiciliu. Mai mult decât atât, dermatologi susțin că sfaturi de înlocuire în timp util vă va salva de la iritatii nedorite și erupții cutanate.

6. depilare fără o cremă sau gel pentru bărbierit

10 Eroare de bază în îndepărtarea părului de la domiciliu

7. Utilizarea retinol și Accutane înainte de depilare

Produse cosmetice pe bază de retinol sau Accutane eficiente numai atunci când sunt utilizate în mod regulat. Dar dacă doriți să efectueze procedura sau ceara de zahăr îndepărtarea părului de pe zona de aplicare a unei cosmetice sau de droguri, ar trebui să se oprească tratamentul pentru o săptămână înainte de procedura ca o îndepărtare a părului și salon de acasă. Faptul că aceste preparate înmoaie pielea, făcându-l fragilă și vulnerabilă, și ceară sau de zahăr pasta poate elimina un strat de piele, împreună cu părul.

8. Intermediarul depilare

Nu poți sta și du-te la spa, sau, mai rău încă, pentru a ajunge la un aparat de ras văzut apărea după ceară depilare miriște. Dar nu în nici un caz imposibil. Aceasta va dura aproximativ patru saptamani intre ceara tratamente epilat sau de zahăr pentru a face firele de păr să crească din nou a reușit să lungimea necesară. În zona inghinală și picioare, această lungime trebuie să fie de cel puțin 5 - 6 mm, iar pentru peri aspri - 1 cm, numai în acest caz va fi în măsură să întărească suficient părul în greutate pentru depilare, și poate fi șters.

9. Tehnica necorespunzătoare de ceară îndepărtarea părului

Atunci când este procedura epilat în cabină, totul pare destul de simplu fezabil: Aplicați ceara, se acoperă cu o fâșie de pânză și lacrimă. Dar atunci când se scoate parul de la domiciliu, trebuie să vă amintiți: asigurați-vă că pentru a trage pielea în direcția opusă, vei veni de pe banda de ceară de pe piele, apoi brusc a scăzut. În caz contrar, cu o îndepărtare a părului a făcut ai lovituri spectaculoase.

Îndepărtarea părului 10. în timpul menstruației

Planificarea epilat la domiciliu sau la spa, nu vă pot da o valoare în ce zi a ciclului menstrual, ea cade. Între timp, modificări ale nivelurilor hormonale și creșterea fluxului de sânge imediat înainte, în timpul și după rezultatele menstruației la sensibilitate crescută la durere. Acest lucru este vizibil mai ales atunci când o zonă de bikini epilat blând sau deasupra buzei superioare. Timpul cel mai optim pentru un tratament de îndepărtare a părului - mijlocul ciclului și ovulație ziua.