10 fapte din viața lui Jean-Claude Van Damme - faktrum

10 fapte din viața lui Jean-Claude Van Damme - faktrum

1. Jean-Klod Van Damme a fost născut într-o suburbie a Bruxelles-ului, cu numele sonor Bershov Saint Agatha. Numele lui real Van Varenburg. Despre un copil nu-i place să-și amintească. Jean-Claude era adesea bolnav, a fost slab, el a fost tachinat la școală și în mod constant ochelarist abuzat, mama forțat să învețe muzică. Când a fost de 11 ani, tatăl său l-au dus la un club de karate. Viața sa schimbat instantaneu pentru băieți mici și slab. Un cuplu de ani, foști infractori au ei înșiși să fugă de el. Acum, el a fost interesat doar în lupta. În 16 ani, Jean-Claude a părăsit școala. Puțin mai târziu, ea a câștigat titlul de campion european la karate în rândul adolescenților. Timp de 20 de ani a deschis propriul club de arte marțiale în centrul Bruxelles-ului. Stabilirea bucurat de o mare popularitate, iar contul bancar al domnului van Varenburga a crescut de furtunos, astfel încât tânăra soție a fost foarte fericit. Dar Jean-Claude, care nu a fost suficient. El a visat o faima star de cinema. Împreună cu soția lui, care nu a vrut să schimbe viața bine hrănit planuri fantomatice a trebuit să divorțeze.2. Tânărul belgian a avut o încăpățânare de invidiat, aspectul atractiv și un corp frumos musculos. El a fost convins că aceste calități sunt suficiente pentru a face o carieră la Hollywood. Și el a avut dreptate! Dar Jean-Claude încă a trebuit să învețe partea de dedesubt a vieții americane, înainte de a deveni celebru. Van Damme a lucrat ca șofer, pizza livreaza, un bouncer în baruri, antrenor de arte martiale, maestru de stabilire covoare și acoperitoare. Această ultimă clasă a schimbat brusc viața lui. Oricum, așa spune Frenk Dyuks, persoana care a vândut compania de film „Canon“ povestea vieții sale, care a constituit baza pentru filmul aclamat „Bloodsport.“ Frank a observat un tip de treabă, când a fost punerea în covorul lui acasă. Ei au ajuns să vorbesc, și o nouă cunoștință a demonstrat imediat sărituri lui Dukes, care se întinde și accidente vasculare cerebrale. Până la momentul Van Damme a reușit deja să joace un cuplu de roluri în boevichkov buget redus ( „No Retreat, No Surrender“). Producătorii a preluat rolul unui newbie Dukes și nici o greșeală.10 fapte din viața lui Jean-Claude Van Damme - faktrum

5. Presa occidentală de multe ori se referă la Mușchi Van Damme de la Bruxelles. Acest actor porecla datorează accentul său belgian! Într-una din primul său interviu cu Jean-Claude a declarat el reporterilor că el a iubit feluri de mâncare preparate din fructe de mare, în special midii la Bruxelles. În limba engleză, midii (midii) și este scris aproape sună ca musculară (mușchii). Reporterii nu sunt demontate și acordate instantaneu Van Damme acum cunoscut porecla in intreaga lume. Dar Jean-Claude nu este ofensat. În ceea ce privește obiceiurile sale alimentare, niciodată nu a iubit alimentar american. Actorul continuă să impresioneze bucătari în restaurante LA comenzile: tocană de papagal sau carne de cal fiert.

10 fapte din viața lui Jean-Claude Van Damme - faktrum

10. Cine este revendicările actorul care devine un pic atunci când vine vorba de frumusete de modă veche. „Îmi place că femeile au fost mereu aproape de mine, te rog. Îmi place când ei știu cum să gătească. Îmi place mirosul vine de la bucătărie atunci când dumneavoastră preferat aruncă o vrajă peste masa de prânz. Deci, este păcat că acum femeile gătesc mai puțin și mai puțin ... „- a spus oaspetele de onoare într-unul din interviurile sale.

Ca și postul? Suport Faktrum clic: